6. mar. 2011

KONKURRANSE

Da er det tid for en aldri så liten konkurranse her inne.
Regner med at de fleste av dere har hørt om morrocan oil nå, her er ihvertfall ett lite sammendrag.

Noen ganger kommer det ett produkt på markedet som er ett MÅ HA for absolutt alle.
For ett par månder siden fant morrocan oil endelig veien til Norge, og dette produkter slår vel det meste innen salgsrekorder vil jeg tro.
Dette er en olje for håret ( kroppen også faktisk) som består av argan olje, i motsetning til silke oljer vi har sett mye av før. Mengden av argan olje i dette produktet gjør at det overhodet ikke tynger.
Som sagt så kan dette brukes til nesten alt ( har ikke prøvd å ha det på brødskiva enda da )
Det brukes i ALLE farger vi tar for å gi håret en sinnsyk blankhet og litt ekstra pleie. Vi tar i 1-2 dråper i hånkletørket hår for å gi ekstra blanket, roe brusete og statisk hår. Vi tar det igjen i tørt hår for å få kontroll, og roe evt småhår. En kveld i uken anbefaler jeg kundene å ta 4-5 dråper i håret en times tid før leggetid og la den virke som en kur over natten når de skal vaske håret morgenen etter.
I disse kuldetider med mye tørr luft og kulde er det også fint å smøre hodebunnen litt hvis man har lett for å bli litt tørr.
Jeg har også en flaske stående i dusjen som jeg bruker som en dusjolje på hele kroppen ( lukter fantastisk)
Vet det er flere produkter på tur til Norge i denne serien ( Cant wait)
Her er noen blogger som har skrevet om produktet
I tillegg til denne oljen har det nå også kommet bl.a den råeste hårkuren ever som består av  mye av de samme ingrediensene som oljen
Begge disse fantastiske produktene kan nå en av dere heldige lesere vinne, og alt dere trenger å gjøre er å legge igjen en hyggelig kommentar på dette innlegget. Konkurransen varer til midnatt fredag 11 mars.
Good Luck

11 kommentarer:

 1. Oljen er helt herlig :) ha en fin dag:)

  SvarSlett
 2. Er dette oljen og hårkuren du snakket om når du farget håret mitt før hårshowet i fredrikstad? I såfall må jeg slenge meg på denne konkurransen :)Har gledet meg til kuren kommer helt siden. Du er verdens beste frisør! Ha en strålende kveld :)

  Klem fra Karoline!

  SvarSlett
 3. Eline Bjørnødegård6. mars 2011 kl. 10:41

  Hei Grethe! Leser bloggen din hver dag, spennende å følge med på en så dyktig frisør som deg! :-) Lykke til med nytt samarbeid :-) Klem fra Eline

  SvarSlett
 4. Helt riktig Karoline. Tusen takk for koselige kommentarer :)

  SvarSlett
 5. Gry Heidi Sagstuen6. mars 2011 kl. 11:56

  Hei Grethe...ja du vet jo at jeg allerede bruker den,fortalte deg det sist du var innom Tannklinikken...håper du husker...har også brukt den på natta slik du sa...herlig...takk for en flott blogg...leser den titt og ofte...klem fra Gry Heidi...;-)

  SvarSlett
 6. Nice blogg Grethe, spennende å følge med på dine "krumspring" og ideer..!! Liker blogginnleggene dine, da disse gir meg inspirasjon i en travel småbarnshverdag!! Keep up the good work!
  Klem fra Sissel Sæther/stdm.blogg.no

  SvarSlett
 7. Hei Grethe!
  Spennende å følge me dpå bloggen din! Denne oljen høres herlig ut! Hverdagsluksus skal ikke ndervurderes!
  Hilsen Mari Fremstad

  SvarSlett
 8. ..haha, ser ut som jeg har unnet meg litt hverdagsluksus i vinglasset sånn som jeg skriver..

  SvarSlett
 9. Spennende sak om håret ikke blir tungt og flatt, -må vel innom å få tak i sånn da... Er veldig "vinterstatisk" om dagen.
  Ha en glad dag Grethe.
  Klem fra Anne Berit

  SvarSlett
 10. Dette vil jeg være med å konkurrere om! Hurra for bloggen til flinke frisørGrethe! :)

  SvarSlett
 11. Jeg er avhengig av Moroccan Oil! Helt fantastisk olje :) Måtte lete en stund for å finne en bra nettbutikk som solgte, fant til slutt denne: http://scandinavianbreeze.com/velveresenter/merkevarer/moroccanoil.html?bkl_prj=product

  SvarSlett