22. nov. 2011

FOTOSHOOT


Har vært på 2 dagers foto shoot for Cutrin  søndag og mandag. Dag 1 ble tilbakelagt i i studio, og i går ble det bilder på Losby Gods.

Fotografen disse dagene er Sølvi Strifeldt, Svitlana Punharova er stylist og jeg gjør hår. I tillegg har vi hatt tre assistenter, Helge , Daria og Anders.
Jeg var så heldig å få låne massevis av smykker fra Gullsmed Engen, de har så mye rått både rocka og vakre ting.
Cecilie Melli lånte oss fjærprakten til skuldrene og noen vakre øredobber, i tillegg fikk vi låne noen pieces fra Indiska.
Fikk låne smykker både fra bl.a So B, Camilla Prytz,Police og SIF JAKOBS. Tusen takk Kari, du er den beste. I tillegg har vi jo jobbet med fantastiske hårprodukter, så da må jo ting bli bra :)
Modellene våre er Martin Holmbakken og Anniken Sagmoen, og de har gjort en fantastisk jobb og har levert varene 100 %
Skal lage 6 ferdige bilder fra disse to dagene med forskjellige temaer.
Temaer har gått fra steamy hot til geit og til bling bling :)

Første dagen var vi som sagt i studio. Vi reiste hjemmenifra klokken ti , og var ferdig i studio litt over klokken tolv. Anniken , Martin og jeg har bodd på Losby gods,så vi tok ett glass vin og stupte i seng halv tre. I går var vi ferdige på Losby gods klokken halv 11, og var hjemme i seng halv 2.
Sølvi har begynt å jobbe litt med bildene allerede i natt og ting ser veldig bra ut..
De av dere som aldri har vært på Losby Gods må helt seriøst ta en tur dit. Vi er nå i max julestemning etter å ha tilbrakt to døgn der, Martin har vært super fotograf og knipset litt av de vakre omgivelsene.

Under er litt backstage bilder , også litt bilder fra location i dag..

 Fantastiske Sølvi som både er make up artist og fotograf.


 Ikke alltid bare lett å lage steamy bilder med ett crew på 6 andre i studio, men med proffe modeller ble det sykt råe bilder . Gled dere til det ferdige resultatet.

Ett vinglass søndag kveld så ramlet vi inn i drømmeland både jeg og modellene , og våknet opp i disse fantastiske omgivelsene. Vi har nå lyst til å ta med familien Sagmoen og familien Holmbakken og snø inne her til jul :)

2 kommentarer:

 1. Så koselig det så ut der,og du har verdens herligste jobb.Gleder meg til og se resultat av fotoshooten.

  Monica

  SvarSlett
 2. Takk for en suuuper dag! Nei, takk for alle supre dager vi har hatt! Bildene begynner å bli ferdig og det er flere gode bilder å glede seg til!!
  Godt nytt år til dere!!

  Mvh
  SølviStrifeldt

  SvarSlett