7. nov. 2011

CUTRIN GJØR DET IGJEN


Siste innspurt på weekendkurs fronten nå, og det ble en fantastisk helg.
Teamet på scenen denne helgen var Chris, Carl Iver , Svanhild og meg, og i tillegg Egil Søby på motivasjon..
For det første er Trondheim en fantastisk by, og vi har hatt strålende vær hele helgen. Jeg reiste opp torsdag, la meg grytidlig og sov 10 timer første natten. Deilig :)
Fredagen ble brukt til forbredelser pluss at jeg kom meg på Bik Bok og fikk kjøpt litt sko fra kolleksjonen de lanserte forrige uke, og jeg kom meg på Carma , en utrolig bra butikk med bra jenter hvor jeg shoppet diverse stæsj. Hadde med tre av selgerne i Cutrin på shoppingrunden og de satt tålmodig og ventet til jeg fikk shoppet ferdig. Gutta sine det tenker jeg :)
Lunsjen hadde Stein Otto som driver Cutrin i Trondheim ordnet til oss hos super kokken Lars Lian, det var ett fantastisk måltid.
Fredag kveld hadde vi modell call, og vi fikk verdens fineste modeller takket være Petter og Svanhild.
Jeg hadde allerede avtalt med jentene i Irresisteble at de skulle være med som mine langthårsmodeller denne helgen. Var så koselig å være sammen med dere igjen jenter <3 Saima som er siste medlemmet i Irresisteble var i bryllup i Pakistan, veldig gyldig fravær , men du var savnet Saima :)
De avsluttet hele kurset søndag med å synge Sarah McLachlan´s Angel a cappella, og jeg hadde gåsehud fra tærne og helt opp i hodebunnen ....
Agape stilte med brudekjoler og selskapskjoler, og Bjørg som driver Agape i Trondheim er ei fantastisk dame som var helt super å samarbeide med, skulle ønske jeg hadde en Bjørg som bodde mye nærmere Lillehammer ..
260 frisører i salen, god stemning, suverent med lyd og lys, god mat, bra hotell og de beste folkene å jobbe med.
Nå har vi kjørt igjennom mellom 700-800 frisører på tre weekendkurs , tror ingen andre leverandører slår Cutrin på fingrene der og får inn så mye folk på kursene sine.
Gutta i Cutrin er suverene på å lage kurs som gir en full pakke både på inspirasjon, party, kvalitet og sosialt samvær. Når de i tillegg har fantastiske produkter er det moro for oss som er så heldig å få jobbe for de.
Her er litt bilder fra helgen.
Hadde en Fotograf , Truls ,som tok bilder hele lørdagen, gleder meg til å se resultatet av bildene..


                                        Carl Iver og Svanhild <3


 Og etter at gutta hadde slitt seg gjennom en weekend med glam og stæsj var det payback time for meg med Cupfinale på storskjerm.......

7 kommentarer:

 1. Du er så fin og flink du, Grethe <3

  SvarSlett
 2. å, takk søte Rebecka. Chris snakket om deg fra scenen på søndag, at han hadde fått låne en av mine langthårsmodeller på Loen , og at du hadde det perfekte oppsettingshåret <3

  SvarSlett
 3. Takk for ei super helg, ikke rart man blir inspirert av slike inspirerende mennesker.
  Hilsen fra Solfrid fra skreia;)

  SvarSlett
 4. Så flinke dere er.Fine bruder,Grethe.Like flink som alltid.

  Monica

  SvarSlett
 5. vil takke atter en gang for et fantastisk inspirende kurs:) e i gang allerede me modella å fotograf:) klarte ikke å vente til æ hva hjemme så æ ringte dem like godt fra flyplassn i Trondheim før æ for hjem på søndagen å ga dem beskje om katti dem måtte komme:)dokker e bare helt fantastisk flink alle sammen:)) glæde mæ allerede til neste år:) hilsen veronica fra hammerfest

  SvarSlett