12. juni 2011

VERDENS BESTE JOBB

Hjemme igjen etter en uke på cruise hvor vi har holdet kurs for Cutrin.
Beste gjengen å reise med, både kurs deltagere , gutta fra Cutrin , modellene våre, og de andre artistene som både jobber på scenen og backstage.


Vi har vært ombord på Vision of the seas , og hatt med oss 130 frisører og 18 modeller.
Vi seilte til Brugge i Belgia og Amsterdam. Hadde en superdag i Amsterdam sammen med Duda som er en vennine av en av make up artistene vi hadde med, og hun guidet oss rundt på steder vi ellers aldri ville funnet.



Holdt kurs to av dagene hvor vi viste langthår, klippeteknikker, snakket om høstens trender, fargeteknikker pluss at vi fikk lurt make up artistene( som trives best backstage ) til å ta en tur på scenen.
 Elin som var en av make up artistene våre , og verdens beste stylist,  sammen med Erik , en av modellene
My roomie Mona , verdens beste make up artist

Spiste ca 24 timer i døgnet hele turen, så blir nok ikke sulten igjen før høstferien, pluss at jeg satt på verdens hyggeligste bord med
 Erik og Trine
 Kim og Martin
 Torbjørn ( og Christoffer som jeg bare fikk med armen på )
og verdens skjønneste Petter

Petter hadde også med alt av klær til herremodellene på scenen fra Brandstad ( Han driver Brandstad butikken i Trondheim )

 Kim og Petter
Martin, Erik, Torbjørn , Petter og Kim

Helt topp uke , og alle vi fire som driver Sans har vært så heldige å få være med.

Det beste av alt at det ser ut som det blir ny tur i april neste år, men da blir det middelhavet. Vi seiler da fra Barcelona til Nice til Palma de Mallorca og tilbake til Barcelona. Så alle frisører sett av tid og spar penger fra NÅÅÅÅÅÅÅ, og modeller SPAR HÅR :)))

Tar ferie fra i morgen i tre uker og reiser ned til leiligheten vår i Tyrkia på tirsdag. Skal nyte hvert minutt, og begynne forbredelsene til høsten. Da blir det div photo shoots, weekend kurs både på Storefjell, Trondheim og  på Hotell Alexandra i Loen,hår på amandaprisen i Haugesund pluss at det blir 14 ukers jobbing med Idol. Jeg  har VERDENS BESTE JOBB.

3 kommentarer:

  1. Verdens beste jobb for verdens beste Grethe frisør :-)

    SvarSlett
  2. Så gøy vi hadde det på den turen.Jeg trives utrolig godt sammen med dere som er med på kursene.Kjempe trivelig og jobbe sammen med dere.

    Monica

    SvarSlett
  3. Oj oj oj:):). Nytt cruice??? Spare, spare spare...!!!! :)
    Det ser ut som om dere hadde det kjempegøy!! Klem Ingrid

    SvarSlett