27. feb. 2011

FORBEREDER MEG PÅ EN LANG NATT

I kveld er det bare å benke seg foran TV klokken 23.15
Da går ett av årets store sirkus av stabelen , nemlig utdelingen av Oscar statuetten.
Det er en hard kamp både om statuetten og en nesten like hard kamp på den røde løperen.
Anne Hathaway er kveldens Oscar vertinne sammen med James Franco( som kan vinne prisen for beste skuespiller for rollen i "127 hours") .
 Det er forventet mange kostymeskift på henne gjennom den tre timer lange sendingen.
Hun bruker selvfølgelig Hollywoods stylist dronning nr 1 Rachel Zoe som sin stylist.
Jeg håper vi får ett magisk øyeblikk som da Jennifer Lopez dukket opp på den røde løperen til Grammy awards med denne kjolen.


Det er en prestisjefylt kamp for skuespillerene å vinne best kledd kåringene å få mye plass både i magasiner og på blogger.
Designerene har også kjempet en hard kamp på forhånd for å få de største stjernene til å bære nettopp sine kreasjoner. Mange av kjolene og smykkene de bruker er verdt så mye penger at det følger med en livvakt på lasset for å vokte juvelene.

Her er noen av nattens nominerte: Javier Bardem for " Biutiful",   Jeff Bridges for "True Grit",    Jesse Eisenberg for " The Social Network",    Colin Firth for " Kongens tale",      Anette Bening for " The kids are allright",     Nicole Kidman for " Rabbit Hole",     Jennifer Lawrence for "Winters Bone", Natalie Portman for "Black Swan"  og Michelle Williams for "Blue Valentine"
Her er noen tidligere red carpet moments fra Oscar night mens jeg forbreder meg på en lang natt.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar