21. apr. 2012

CRISPIN GURHOLT


Har hatt to super spennende dager på jobb i kunstens verden. Har jobbet med Crispin Gurholt som er en internasjonalt anerkjent kunstner. Han har hatt en utstilling, gjort en photo shoot og filmet på lillehammer kunst museum og i en sliten leilighet i storgata.
To veldig inspirerende dager på jobb med en super dyktig og hyggelig kunstner. Gleder meg til å se ferdig resultat med film og bilder.
Her er litt fakta om kunstneren :
norsk foto-, installasjons- og videokunstner, har bakgrunn fra Einar Granum Kunstfagskole og fra Oslo Tegne og Maleskole. Gikk i lære hos Odd Nerdrum (1992). Utdannet ved Statens Kunstakademi (1993-98) og New York University (filmskole 1996). Gurholt er mest kjent for sine levende tablåer (LivePhoto og LiveVideo), der han problematiserer forholdet mellom virkelighet og det bakenfor det vi ser. Han benytter seg av medienes språkdrakt og eksponerer ofte ubehagelige situasjoner, følelser og tilstander. Har blant annet hatt utstillinger i Venezia, i Roma, Madrid, Paris, foruten i Henie Onstad Kunstsenter, Art Copenhagen, Stenersenmuseet, Vigelandmuseet, Nordnorsk Kunstmuseum og Haugar Vestfold Kunstmuseum. Han har også også produsert en rekke musikkvideoer, blant annet for rockebandet Turboneger.


Backstage bilder fra begge dageneIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar