8. sep. 2011

TRAVEL HELG

Da starter en travel jobbhelg.
Langdag på Sans i dag med verdens beste jenter <3, storkoser meg når jeg er på jobb i salongen, selv om det blir litt langt imellom at jeg er der da høsten byr på jobber i mange retninger.
I de nærmeste ukene skal jeg gjøre visninger i Stavanger, Sandnes, Arendal, Kristiansand, Storefjell, Hotell Loen i Aleksandra og Trondheim, i tillegg holder jeg mindre kurser i salonger for Paul MItchell.
I tillegg blir det mange uker med den fine gjengen jeg jobber med i Oslo, premiere på Skal vi danse lørdag, og live sendingene til Idol starter neste fredag. Da blir det mye Oslo tid ( noe som også  betyr koselige kvelder med skravling og vin hos Mona )

I tillegg til at jeg jobber på Skal vi danse lørdag så skal jeg gjøre en stor visning på Hotell Opera for Paul Mitchell på søndag. Reiser til Oslo for å møte det engelske  teamet jeg skal jobbe med allerede i morgen. I tillegg skal jeg jobbe med noen norske frisører som jeg ikke har jobbet med før. Spennende med nye bekjentskaper.

Siste jobbrosjekt for høsten er å gjøre litt bilder med div fotografer. Eneste jobben som er spikret der er sammen med Sølvi Strifeldt som i tillegg til å være en kreativ og dyktig fotograf, er en fantastisk make up artist, men vet det blir noen photo shoots til hvis vi klarer å spikre inn litt tid til det.
September, oktober og november blir sykt travle og morsomme måneder, og når de er over er det jo snart jul , og det byr på tonnevis av kvalitetstid med verdens beste familie.

Dette bilde er det siste jeg og Sølvi gjorde sammen. Sølvi tok bildene og gjorde make up, Jeanette Mathiesen er modell, og jeg gjorde håret.


1 kommentar:

  1. Go girl ! Gleder meg på dine vegne. Dette har du SÅ fortjent du flinke flinke !

    SvarSlett